8/4 startar OL-skolan

  • 23 mar 2024
  • Orientering

Måndagen den 8 april startar orienteringsträningarna tillsammans med OL-skolan igång igen.

Välkommen till orienteringsträning på måndagar vid Almesåsens motionscenter.

Vi startar den 8/4 och fortsätter 15/4, 22/4, 29/4, 6/5, 13/5, 20/5 med sista träning 27/5. I OL-skolan ingår även deltagande på en tävling som anordnas av Lidköpings VSK den 19/5.

Notera:
Samling kl 17.45 vid klockan vid motionsspåret och träningarna startar klockan 18.00.

Grön grupp: (nybörjare, barn upp till 8 år) håller på ca en timma. I den här gruppen vill vi att man har en förälder med sig.

Vit, gul och orange grupper: Barn fortsättning samt ungdomar och vuxna på alla nivåer. Här ska barnen klara sig utan föräldrar i skogen. Föräldrar rekommenderas att delta för egen del på sin nivå så att hela familjen kan hänga med på tävling sedan. Grupperna kommer oftast att vara på en gemensam plats men med olika svårighetsgrader på banorna/övningarna.

Vi meddelar vid första träningstillfället vilken grupp man tillhör.

 

Anmäl dig till vårens träningar senast den 31 mars! 

Frågor och anmälan (namn/födelsedata på barn och namn/mail-adress på föräldrar) till: olskolanrydask@gmail.com.

 

Tänk på att ha träningskläder till träningarna, långbyxor och joggingskor.

Medlem
För ev. nytillkomna orienterare gäller följande; Orienteringen är kostnadsfri, det enda som krävs är medlemskap i Ryda SK. 75:-/år och barn eller 400:- för hela familjen (två personer över 21år). Klubben står för tävlingsavgifterna för barnen förutom ev. efteranmälningsavgift och om man inte startar, då man får betala själv. Eventuella kostnader faktureras i slutet av året. Klubben lånar ut sportidentpinne.

 

Välkomna till Ryda SK Orientering!