Nyheter

Drygt 300 gick Rävemarschen

  • 17 maj 2012

Drygt 300 personer passde på att gå den 9km långa Rävemarschen i Rydaskogen på Kristihimmelsfärdsdag. Vädret var hyffsat 12-13 grader varmt och mulet med enstaka lätta regnskurar och solglimtar. Utefter banan fanns tre stationer att samla poäng på och vid Hjortemaden bjöds alla på korv med bröd och kaffe. Vuxentipset vanns av Johanna Larsson. Poängtävling vuxen vanns av Stig Åkesson. Barntipset vann Havanna Tengblad och poängtävling barn vann Linus Malm.

Tips- och Bingopromenad 13/5

  • 17 maj 2012

Drygt 90 personerstartade i Tips- och bingopromenaden i Ryda i söndags. Monica Fahlgren vann en blomstercheck och Krister Nejdvik och Mattias Stensson vann varsin chokladask.

Festligt Vararus

  • 10 maj 2012

Med nästan 450 anmälda genomfördes motionsarrangemanget Vararuset vid Almesåsens motionscentrum på onsdagen. Vädergudarna visade sig från sin bästa sida och ordnade med uppehåll under hela kvällen efter dagsregn. Snabbast runt den 5kilometer långa banan var Andreas Branell, Ryda SK bland herrarna och Sigrid Werngren, Främmetad.

Tips- och Bingopromenad 6/5

  • 9 maj 2012

I det härliga vårvädret var det 120 personer som gick tipspromenaden i Ryda. Det var flera som fick 12 rätt på tipset. Jessica Andersson var den som gissade närmast på skiljefrågan och därmed vann tipstävlingen. De som blev dragna bland startkorten och som vann var sin chokladask var Inger Forsberg, Vara, och Anders Andersson, Vara.