Cirkelträning på fredagar

  • 28 jan 2024

Cirkelträningarna pågår för fullt på fredagar så alla kan uppfylla sina nyårslöften!

Cirkelträningarna pågår för fullt på fredagar så alla kan uppfylla sina nyårslöften! Träningen håller på fram till och med v12 och vi är både i Pentahallen och på Actic med start kl18.30. Träningen är gratis för medlemmar i Ryda SK.

Cirkelträningen i Pentahallen bedrivs i stationsform där man jobbar 40 sekunder och vilar 20 sekunder. Under vilan förflyttar man sig till nästa station. Det är ca 25 stationer och ofta är det den egna kroppsvikten som är belastningen. Vissa övningar utförs med vikter men alla stationer är enkla att anpassa efter den egna förmågan. Vi kör 2 varv med en kortare vätskepaus mellan varven och avslutar det hela med stretchning. Träningen är slut kl20.

Body-passen är i Actics lokaler. På detta pass använder vi oss mer av skivstång och lösa vikter men det är inga problem att anpassa belastningen efter egen förmåga. Detta pass är kortare, ca 45 minuter plus stretchning så vi är klara på ca1 timma. Till dessa pass är det begränsat med antal deltagare så för att vara med krävs det att man anmäler sig. Man kan bara anmäla sig till ett pass i taget och man kan bara anmäla sig en vecka i förväg. Anmälan görs via sms till 076-511 24 10 eller på träningen i Pentahallen veckan innan. Det är även viktigt att man avanmäler sig om man får förhinder.

Följande veckor är det cirkelträning i Pentahallen i vår:

v4,6,8,10,12

Följande veckor är det Body-pass på Actic (anmälan krävs):

v5,7,9,11

Har ni frågor så ringer ni 076-511 24 10.