Skriva till hemsidan

Till dig som skriver artikel till Rydas hemsida

För Ryda Skidklubb är en hemsida med information om vad som händer inom klubben högt prioriterad. Vi önskar därför att du som är aktiv skriver några rader om vad som händer eller har hänt t.ex. över helgen. Det är dock några saker som vi som sköter hemsidan önskar att du som skriver skall tänka på, vilket gör det mycket smidigare för oss när vi skall publicera.

Manus som skall publiceras på hemsidan skickas till e-postadress This is a mailto link

Skriv i ett normalt word-dokument.

Använd ett vanligt typsnitt (arial, calibri, times new mfl.) och en normal storlek på texten. 12 punkter är lagom.

Skriv en liten ingress som fångar uppmärksamheten.

Skriv själva artikeln.

Om texten behöver ställas upp , exempelvis en inbjudan. -Använd en tabell. Tabbar i all ära men de kan inte hanteras av hemsidan.

Bilder bifogas som separata jpeg-filer. Beskriv vad som är på bilden eller bilderna  och ge ett förslag på bildtext. Skriv även vem som är fotograf.

Kolumn 1 / rad 1

Kolumn 2  / rad 1